Hvem er du på arbeidsplassen?

De finnes på alle arbeidsplasser: De karakteristiske menneskene du enten gleder deg over å jobbe med, eller som du fint kunne klart deg uten.

Hvilken type er du egentlig på jobben? Den pratsomme kollegaen som elsker å fortelle historier? Eller den som alltid er litt stressa fordi du har for mye å gjøre?

Ta testen og finn ut hvilken kollega du er!

Den sensitive

Du er den som lar deg irritere over støy og pratsomme kolleger. Du blir distrahert og ukonsentrert. For å få arbeidsro trenger du stillhet. Du jobber best på eget kontor, men det er ikke alltid mulig i dagens åpne kontorlandskap. Selv om du ikke kan jobbe i rom uten forstyrrelser, er det flere ting som kan hjelpe deg å få en mer konsentrert og produktiv arbeidsdag med mindre støy.

   AJProdukter.no

Den høylytte

Du er pratmakeren som tar plass, har mye energi og overskudd, jobber best under press og ikke har noe imot støy og liv. Du er sosial, tar ofte initiativ og oppsøker gjerne kolleger for en prat. Du trives i åpne kontorlandskap med kort vei til sidemannen. Du er typen mange kan irritere seg over på jobb. Kanskje bør du derfor beskyttes mot deg selv - for å kunne gi ro til dine kolleger.

   AJProdukter.no

Den erfarne

Du liker å være strukturert og er opptatt av god planlegging. Du fordyper deg gjerne i Excel-ark eller lengre dokumenter. Du liker ikke å bli avbrutt og trives best på eget kontor. Du tilbringer mye tid på jobben og lever litt i din egen boble. Kontorlivet kan by på mye stillesitting og derav helseplager. Husk at riktig utstyr, tilpasset din type arbeid, er bra for jobbhelsen.

   AJProdukter.no

Den kreative

Du elsker godt design og tar ofte i bruk siste nytt før andre. Dine kolleger anser deg som moderne og teknisk. Du elsker å tenke nytt og utenfor boksen, og er ikke sparsom med ideene når noen trenger kreative innspill. Som et resultat av det får du jobbe med de mest innovative prosjektene. Det er likevel mye bra utstyr som kan gi en kreativ sjel som deg en enda bedre arbeidshverdag.

   AJProdukter.no

Den stressede

Du er den som sliter med å si nei og dermed tar på deg for mange oppgaver. Da blir det vanskelig å levere i tide og du får det veldig travelt. Du er ofte stresset, har mange baller i luften og prøver så godt du kan å multitaske. Du løper fra møte til møte og er ofte sent ute fordi du vil rekke over mest mulig. I en hektisk arbeidshverdag er det flere ting som kan hjelpe deg å bli mer effektiv.

   AJProdukter.no