Konkurransevilkår Månelyst i Flåklypa, Gratis førvisning

Familieklubben inviterer alle medlemmer inn til gratis førvisning av "Månelyst i Flåklypa" i samarbeid med Nordisk Film. Vi tilbyr også gratis frokost levert av Morgenlevering.no. Mer informasjon vil komme på e-post.

Førvisning skjer i følgende byer:

Det er et begrenset antall billetter per by, så tildeling av billetter vil foregå ved trekning. Du kan melde din interesse fra 12. juli inntil trekningsdato for den aktuelle byen. Det er maks 4 billetter per familie.

Tilbakemelding på om du har fått billetter vil skje per e-post:

For å delta i trekningen må du være medlem av Familieklubben, og du kan kun registrere deg i ditt navn, og ikke på vegne av andre. Vi vil trenge din e-postadresse, ønsket antall billetter og ønsket førvisningssted (Bergen, Trondheim eller Oslo). Oppgitte opplysninger sjekkes opp mot Familieklubbens medlemsregister.
Du må være over 18 år for å delta.

Vinnerne av billetter vil motta en e-post fra Familieklubben med billettene, oppmøtetidspunkt, og informasjon om kino. Det er viktig at alle heldige vinnere tar med bekreftelsesepost og viser fordelskort i billettluke.

Dersom du blir tildelt en billett, men ikke kan delta, setter vi pris på en tilbakemelding så raskt som mulig. Dette for at vi skal rekke å gi billettene til en annen familie.

Din personlige informasjon vil ikke bli delt med tredjepart. Alle personopplysninger som blir gitt i forbindelse med påmeldingen vil bli brukt til én spørreundersøkelse per e-post for best læring til lignende arrangementer i regi av Familieklubben. Det er valgfritt å respondere på spørreundersøkelsen.

Hvis du har spørsmål om dine personopplysninger kan du kontakte oss på familieklubben@vg.no.

Arrangøren påtar seg ikke ansvar for tekniske feil eller andre problemer som kan føre til at en påmelding eller annen korrespondanse forsvinner eller ikke blir registrert.

Disse vilkår skal tolkes i samsvar med norsk rett, og eventuelle tvister skal bringes inn for ordinære norske domstoler.